Ο Ξενώνας Λίλα βρίσκεται μόλις τέσσερα τετράγωνα από τη θάλασσα, σε ένα ήσυχο μέρος της Ερμούπολης.

Η εντυπωσιακή κεντρική πλατεία της πόλης βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια. Θα θαυμάσετε τα περίφημα Βαπόρια, τη «Μικρή Βενετία» της Ερμούπολης, περπατώντας μόνο πέντε λεπτά από τον ξενώνα. Εκεί μπορείτε να κολυμπήσετε στα πεντακάθαρα νερά, ενώ για να πάτε στις παραλίες έξω από την Ερμούπολη χρειάζεστε μεταφορικό μέσο. Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι καλές και μπορούν άνετα να σας εξυπηρετήσουν, αφού τα λεωφορεία φεύγουν για τις παραλίες κάθε πέντε λεπτά και η στάση βρίσκεται σε απόσταση πέντε μόνο λεπτών από τον Ξενώνα.

Με αφετηρία τον Ξενώνα Λίλα μπορείτε να γνωρίσετε εύκολα τις ομορφιές της Σύρου. Περιηγηθείτε στην υπέροχη Ερμούπολη με τα νεοκλασικά της κτίρια. Γνωρίστε τα παραδοσιακά χωριά και κολυμπήστε στις υπέροχες παραλίες του νησιού.

 

 

Θα φθάσετε στη Σύρο από το λιμάνι του Πειραιά σε δυόμιση ώρες, μπορείτε όμως να εξυπηρετηθείτε και από το αεροπλάνο που έχει καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα.

Είναι πολύ εύκολο να βρείτε τον Ξενώνα Λίλα από το λιμάνι:  Καθώς βγαίνετε από το λιμάνι στρίβετε δεξιά στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως που είναι μπροστά σας και, ύστερα από 200 μέτρα, ακριβώς μετά τον τελευταίο φοίνικα, στρίβετε αριστερά στην οδό Νάξου, ένα πολύ στενό σοκάκι με σκαλάκια. Ο Ξενώνας Λίλα βρίσκεται στο τέλος του τέταρτου οικοδομικού τετραγώνου στα δεξιά σας, στην οδό Ιωάννου Κοσμά και Φιλικής Εταιρίας.